tvguidetime

Rasta Saga: Tyrone, Nikita, Amrita Marhguy get 6 Scholarships from International Institutions

Yabancı olanlar da dahil olmak üzere yarım düzine kurum, rasta kilitleri nedeniyle bazı Liselere (SHS) kabul edilmemesinin ardından Rastafaryan üçüzlere cap brambles ve yemek dahil koşulsuz giriş hakkı vermek için sıraya girdi.

Bu, St. John’s Language School’a kabul edilen çocuklardan birinin kız kardeşlerinin de kabul edilip edilmemeleri konusundaki hararetli tartışma sırasında saçlarını kısa kestirmeye zorlandıkları bir zamana denk gelir.

Tyrone Marguay’in Achimota Okulu’na kabulü, rastalarını kesemediği için reddedildi.

Tyrone Marguay ile iki bayan, Nikita ve Amrita Marhguy, üçüz bir aile oluşturuyor.

Okullardan birinin (adı gizli) okul yetkilileri, jestin arkasındaki motivasyonu “Hiçbir öğrencinin eğitimden mahrum bırakılmaması gerektiğine inanıyoruz” dedi.

Ayrıca, öğrencilerin yasalara uymayı öğrenmeleri gerekmesine rağmen, bu kuralların öğrencilerin çocuklar için temel bir hak olan eğitime erişimini engellemek için kullanılmaması gerektiğine inanıyoruz.


Yani kendi kurallarımız Rastafaryan olan, belki rastalı öğrencileri kabul etmemize izin veriyor ve business de neden onlara bir şans vermeyelim diye düşündük.

Grup, “[eğitimin] maliyetini ele almak zorunda kaldık çünkü ücretsiz SHS’ye katılan öğrencilerin Uluslararası Eğitimi karşılayamayacaklarının bilincindeyiz” diyor.

“Onlara sadece bir alternatif sunma meselesi değildi,” diye ekledi, “aynı zamanda onlara finansal olarak yardım etmeye de bakmalısın, bu yüzden eğitimlerinin aksamaması için onlara bir teklif vermeye çalışıyoruz. o yaşta kısaltılsın.”

Leave a Comment